About

Ter Marsch & Co, een populaire bar en grill gespecialiseerd in het serveren van heerlijke, award winning hamburgers in een hippe sfeer met fijne drankjes en een adembenemend interieur. Het design toont kleurrijke met mozaïek beklede kolommen, floral artwork, een marmeren bar, betonnen vloer, houten accenten en hoekjes die een uniek charmant gevoel verbergen met een volledig open keuken. It’s a space to celebrate each moment! Bij binnenkomst geeft het je een warm en welkom gevoel met uitnodigende geuren en licht en geluid die de sfeer versterken om je in de stemming te brengen.

Kom je voor een uitgebreide lunch, een goed diner of gewoon een drankje: het is allemaal mogelijk.

Story

Al meer dan 125 jaar werkt Ter Marsch & Co met de meest exclusieve producten van de hoogste kwaliteit. Onze gasten hebben een hoge waardering voor onze producten, samen met het geweldige gevoel van informele gastvrijheid en de levendige maar professionele sfeer.

De oorsprong van Ter Marsch & Co gaat terug tot de 19e eeuw toen het eenslagerij was, waar de adel behoefte had aan vlees van de allerbeste kwaliteit en andere goederen.

Op een gegeven moment werd Ter Marsch & Co zelfs hofleverancier van de Koninklijke huishouding van koning Willem III. Waarna de adel en de kooplieden hun buitenlandse handelspartners meenamen naar de winkel om indruk op hen te maken. In die periode breidde Ter Marsch & Co zijn functie uit van een plaats waar eenvoudig goederen werden gekocht naar een vestiging waar de lokale bevolking elkaar ontmoete en gegeten en gedronken werd.

Vandaag de dag voelen wij de absolute verantwoordelijkheid om de boodschap en het gedachtegoed van de slagersfamilie levend te houden door vast te houden aan hun oorspronkelijke visie met een moderne twist. En net als de familie Ter Marsch serveren wij alleen de beste producten in een levendige en aangename sfeer.

Media